Internationella mansdagen

Idag är det internationella mansdagen, och jag tycker att det är värt att uppmärksamma att det finns många hederliga män ute i vårt samhälle som är goda förebilder.

I media lyfts det ofta fram män som är raka motsatsen och som är förtryckande på alla sätt och vis…ni vet…den vita medelåldersmannen…the devil him self. Så visst är det på tiden att den stora massan av goda män får en alldeles egen dag 😉

man.jpg

Den första betydelsefulla mannen i mitt liv var pappa. Min pappa lärde mig tidigt att tycka om böcker och den magi som finns i den skrivna språket 🙂

Sedan dök det upp en annan betydelsefull man…men dock i pojkskepnad till en början, min son. Tydligt är att jag har lyckats med min pappas bedrift…att lära en annan människa att uppskatta det skrivna språket och intresset för historia. Det sonen inte kan om historia är nog inte värt att veta 🙂

Och till slut finns det ytterligare en man som har förändrat mitt liv till det bättre, och det är sambon. En helt fantastisk människa, helt underbar och ja…förresten så finns det väl ett och annat som kunde bli bättre 😉 För ett mål i dag är att lyfta fram männen som verkar för en jämställdhet mellan könen…och där finns det en del att jobba på 😉

Men man får ta det goda med det onda 🙂

Ha en fortsatt fin söndag, både män & kvinnor ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s