Nytt avsnitt ”Livet på landet”

En av förmånen med att vara lärare är inte bara att få undervisa vetgiriga, ambitiösa & drivna ungdomar 🙂 Nej, ytterligare en fördel är att ha lite ledighet då och då. Nu är det som bekant höstlov och jag är ledig, och vad passar bättre en ledig dag än att städa sitt lilla bo ? 🙂

Så nu pågår städ & tvätt för fulla muggar här på landet. Kommer bli så fint och skönt för sinnet att veta att var sak ligger på sin plats…ingen sambo hemma som kommer att stöka runt, flytta på saker och liknande 😉

Men när man bor på landet så är man ju sin ”egen” vattendistributör och man har således en alldeles egen pump…och givetvis så har den satt i gång och krångla…den väser och pumpar mest hela tiden. Tur att sambon gav mig lite tips på hur jag ska göra…

Hur gör man då? Jo titta på filmen här nedan så får du svaret 🙂

Nu är problemet fixat och jag kan återgå till städningen 🙂

Ha en härlig fredag och lika härlig helg ❤

1 kommentar

  1. Att bo på landet ,man är aldrig sysslolös , man gör allt i sin egen takt ,
    man tar en vilopaus när tiden tillåter. Man mår mentalt mycket bättre .

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s