Njie ProPud Pepparkaka

Har ni sett att det finns en proteinpudding med pepparkakssmak?!? 🙂

Alla vet väl hur gott det är med pepparkaksdeg…ett av de bästa återkommande  julminnen jag har var ju att gå och nypa små stycken av pepparkaksdegen som mamma gjort 🙂 på morgonen sa hon att det varit möss i farten (jag och syskonen viiisssttte iiiingeeet…)

Men alla vet ju att pepparkakor är gjorda av smör :O vetemjöl 🙂 och socker :)….och det kan man ju inte äta om man tävlar i att försöka förlora sina hårt förvärvade fettdepåer på kroppen 😉 Så lyckan var ju nästan total när den här puddingen uppenbarade sig i butiken….men….säg den lycka som varar för evigt…

Titta gärna på videon … och köp sen om du vågar….

Ha en fortsatt fin söndagkväll ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s