Att bli lämnad för en annan…

Nu har det hänt…jag har blivit lämnad för Ramona

I flera veckors tid har sambon med en längtan i rösten och trånande blick lämnat mig för Ramona. Han har stalkat henne på nätet och följt hennes rörelse minutiöst för att veta var hon håller hus. Osmakligt nog har han till och med visat upp bilder för mig ( 🙂 )på Ramona…som om jag tycker att hon är något att ha…Enligt mig är hon inget att vila ögonen på, eller vad tycker ni?!?

 

ramona.jpg

Ja detta är Ramona … som sambon så hett längtat efter  😉 Jag får hoppas hon tar väl hand om sambon så han kommer hem välbehållen efter några månader ute på vift med henne 😉

Ha en fin onsdag ❤

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s