Kylskåpets & skafferiets magi…

Jag är en person som är sugen på att tugga på något gott titt som tätt…och jag äter gärna när jag är rastlös och har tråkigt…

Jag har gjort mitt bästa att fördriva den här fredagskvällen med att ; räfsa löv (som för övrigt är riktigt ruskigt tråkigt), plocka disk (ännu mer trist), lägga upp annonser på Tradera, påbörjat skriveriet om Maggie, lyssnat på musik, pratat med djuren (ganska lönlöst då man inte får något svar tillbaka), pratat i telefon med en granne (mycket trevligt), varit social på FB…men nu då???

Vad ska jag göra nu? Kolla om det finns något gott i kylskåpet….

kyl.jpg

Där är det helt tomt…kanske i skafferiet…

skafferi.jpg

Fullt med saker men inget som jag är sugen på….Känns det igen? Sen går man samma varv en stund senare, öppnar kyl och skafferi och där…hel magiskt…mitt framför ögonen framträder massvis med godsaker som man tidigare missade 🙂

godsaker.jpg

Är det inte märkligt så säg…att vid andra anblicken ser man möjligheter till lite snaskiga grejjer som man inte såg vid första ögonkastet…värt att fundera på…i alla sammanhang 🙂

Ha en fortsatt fin fredagkväll

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s