Har du tagit fan i båten?

….då är det bäst du ror honom i land 😉

Nu har jag snöat in på svenska talesätt och ”har du tagit fan i båten får du ro honom i land” är det senaste…

fanibåt.jpg

Betydelsen av talesättet är kort och gott att du får stå ditt kast…ja helt enkelt ta konsekvenser av ditt handlande…som du bäddar får du ligga…fast nu heter det visst …bäddar du får du ligga…men för att återgå till Belsebud, Lucifer, Hinhåle eller fan han själv…talesättet kan också betyda att du måste slutföra dina projekt 🙂

Och det här här, mina vänner, jag har fått förklaringen till att jag tycker mig höra småtassande på gården. Vissa påstår att det är mössens spring i väggarna jag hör..men icke…det är alla smådjävlarna som är ute och röjer runt här hemma.

djävlar.jpg

För precis som sambon har jag en del pågående projekt som jag ännu inte slutfört, och såklart är det därför de små liven lever om här hemma….och båten är upptagen för säsongen…så jag lär ju inte kunna ro dem någon stans än på flera månader 🙂 Men det kan ju vara trevligt med lite sällskap nu när sambon kommer vara ute på sjön och ro för glatta livet 😉

Kanske du också ha lite smådjävlar som du behöver ro i land…men du, tänk positivt…tänk på att du kommer få en snygg rygg till sommaren…att ro är den bästa övningen för ryggmusklerna 😉

Ha en fin måndag och start på veckan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s