Livet på landet

Möblerna är desamma, hunden är densamme, vi är desamma…som livet innan flytten😁men istället för att slänga sig lite graciöst ned i samma gamla soffa iklädd den sedvanliga kvällsuniformen (mörkblå tjusig plyschdräkt) när man kommer hem från jobbet har flytten medfört en liiiten förändring…

Om man vill att soffhänget ska vara av njutbar karaktär, läs; utan köldskador, får plyschdräkten (som sambon för övrigt tycker är avskyvärt ful 😂) vacker vänta. Istället har nu livet på landet medfört att en ny aktivitet smugit sig in i vardagen, nämligen;

Men nu brinner det så fint så😁

Ha en fin onsdagskväll ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s