Ord, ord och ord

Ord, jag har tyckt om ord och tycker nog själv att jag har ett hyffsat stort ordförråd. Nördar gärna ner mig i Högskoleprovens ordförståelse…och inser varje gång att det alltid finns ett eller två ord som jag aldrig hört talas om. Idag stötte jag på ett märkligt ord…alektopat…aldrig har jag hört eller sett detta märkliga ord. Men med hjälp av ändelsen -pat drog jag slutsatsen om att det borde beskriva en läggning hos en person…och det stämde 🙂

Vill du veta vad det betyder får du googla…precis som jag gjorde 🙂

Men det här inlägget handlar om en ny sida jag upptäckte…eller återupptäckte kanske är rätt att säga (visste ju om att den fanns)…wordle.net. En finfin sida för oss som gillar ord 🙂

wordle

Ord för en gul person…huller om buller…precis lika ostrukturerad som vi gula personer ibland kan verka vara 🙂

Ha en fortsatt fin måndagskväll.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s