Vad var det jag sa!

Är citat som planeras graveras in på två gravstenar (våra hypokondriker i släkten vet vad jag menar), någon gång om många långa år.,,

Men vad jag menar är att jag hade rätt när jag hävdade att den här sommaren varit usel på att erbjuda värme och sol…

Men sommarledigheten har ju erbjudit mycket annat som förgyllt mitt liv 😇

Men kall har den varit, den kallaste på 155 år tydligen. Faran med detta är att många kanske inte tar hotet med den globala uppvärmningen på allvar…förståelsen för begreppet kanske ligger i tolkningen av ordet uppvärmning…kanske tror en del att detta betyder att det ska bli varmare jorden över…
Fast så är det inte riktigt, visst blir det varmare men då glaciärer smälter och haven blir varmare…och när varm luft stiger skapas vindar, och inga stilla havsbriser pratar vi om nu, utan stormar och orkaner. De skjuter kall luft framför sig och när de når Norden kommer nederbörden över oss.

Vi behöver kompetenta människor som kan utveckla nya energismarta helhetslösningar 😁 men för oss är det nog försent, vi får nog försöka hitta en annan njutning i våra regniga somrar än den som sol & bad erbjuder.

❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s