Jag tänker bryta mot lagen

Japp, du läste rätt…jag tänker bryta mot lagen en gång för alla. Kanske tänker du att det inte är så särskilt intelligent att skriva helt öppet om det, men jag kan skriva det OCH utföra lagbrottet utan straff!

Stå+r jag över lagen? Nej, men lagen som jag tänker bryta mot står inte reglerad i Sveriges Rikes Lag 😉 Nej lagen som jag en gång för alla härmed bryter mot är Jantelagen. Hädanefter tänker jag ta till mig ett talesätt som jag läst av Olof Röhlander ”det blir alltid som man tänkt sig”.

lemons.jpg

Allt handlar om att tänka på vad man vill ha i livet, och blir en transportsträckan fram mot målet den man planerat kan man vara säker på att stickspåren kan vara nya erfarenheter eller ögonblick som man senare i livet kan dra nytta av 🙂 Dra nytta av allt som händer och vara kreativ i hur händelserna på bästa sätt utnyttjas på ett positivt sätt.

Ha en fin tisdagskväll ❤

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s