Att vara rund under fötterna på jobbet

Jodå, visst har jag spekulerat under sommaren… men inte då i skriftlig form utan bara muntligen. Men jag har samlat på mig lite tankar och funderingar som jag känner att jag vill dela med mig av under den närmsta framtiden.

I helgen hämtade jag ut mina nya glasögon. Provade dem i butiken och optikern ställde in dem så att de skulle sitta bra. Tog väl allt som allt 10 minuter, men se det räckte för att jag skulle bli illamående…kändes som jag åkt virvelvinden eller jukebox på Liseberg. 🤢

Idag har jag haft dem på jobbet och som tur var blev jag inte illamående, utan kände mig bara lite lätt salongsberusad…lite rund under fötterna. Bokstäverna var ömsom skarpa ömsom suddiga och de dansade på skärmen framför mig. Jag tog några snedsteg när jag gick men försökte hålla huvudet högt och gå rakt….varför har ingen sagt att det skulle vara så jävligt att bli medelålders???? Progressiva glasögon är inte att leka med..,

Men snygga är de 😁
Ha en fin måndagkväll ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s