Tvillingar

Idag för 22 år sedan föddes de…Philip & Ida…som egentligen borde hetat Birk & Ronja 😉 För precis som i Astrid Lindgrens bok ”Ronja Rövardotter”  var det ett ordentligt försommaroväder med regn och åska kvällen de föddes.

tvilling

Som ni förstår är de tvillingar, och nej, de är inte enäggstvillingar! Blir förvånad varje gång man får frågan (och man innan sagt att det är en kille och en tjej), är inte människor i allmänhet mer insatta i vad som händer när ett ägg befruktas??? Är tvillingarna av olika kön kan det ju inte vara enäggstvillingar 🙂

På skämt kan man ju påstå att enäggstvillingar är den perfekta missbildningen 😉 För ett befruktat ägg ska ju INTE dela sig så att det blir början på två barn.

Något som är värt att spekulerar i är faktumet att flest andel tvillingpar är födda i Tvillingarnas tecken 🙂 Det är ju lite underligt, håller ni inte med?

En egenskap som mina tvillingar besitter och som enligt astrologin är synnerligen framträdande hos personer födda i Tvillingarnas tecken är talets och skriftens gåva, att de är kommunikativa 🙂

Ha en fin födelsedag ❤ ❤ och ni övriga får ha en fin torsdag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s