Glappande mus…

Att ha en glappande mus kan vara en direkt katastrof, en glappande mus som inte svarar på minsta lilla beröring kan få dig att förlora allt du under intensiva timmar byggt upp och när du närmar dig höjdpunkten blir det bara pannkaka av allt…

Alla som spelat högintensiva spel online vet nog vad jag pratar om 🙂 Här kan en glappande mus göra så att du och ditt lag förlorar hela turneringen….Jag som aldrig spelat typ CS kan ändå förstå spelares vånda över en glappande mus…det är nog som att spela fotboll med träskor 🙂

glappande mus

Ha en fin onsdagkväll

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s