Hopplöst efter med sociala medier…

2011 släpptes en foto- och multimedia app kallad Snapchat. Appen bygger på att du tar foto eller spelar in korta små videoklipp och skickar till dina vänner. Det du skickar visas endast en kort stund hos mottagaren…OM inte personen tar en skärmdump 😉

Det som jag upptäckt är så himla kul med den här appen är alla filter du kan lägga på dina bilder/videor 🙂 jag har skrattat så jag fått kramp i magen…för nu har jag alltså också skaffat Snapchat…sisådär 6 år efter lanseringen 😉

Och såklart jag bjuder på en liten video…bara för att det är MILF-day

Ha en fantastisk fin avslutning på veckan.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s