Motgångar & Rocky-citat

Förra inlägget handlade om hur actionhjälten Rambo fick sitt namn. Jag förknippar Rambo med Sylvester Stallone, och då blir det osökt att jag tänker på Rocky Balboa som är en annan välkänd karaktär som Sylvester gestaltat på film.

Har man sett Rocky-filmerna vet man att Rocky stöter på motgångar av olika slag men han reser sig alltid upp. Kanske är det för att han lever efter sitt eget citat??? Hur som helst är det ord som är väl värda att tänka på när man känner att hela livet är emot en. Läs själva citatet på mittenbilden nedan…och ta orden till er 🙂

Rocky.png

Till alla er som behövde 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s