Skilda sovrum…

…kanske det är dags för så att en av personerna i det här hushållet får en ostörd nattsömn 🙂

Jag har den senaste veckan vaknat upp med huvudvärk, och det är nog inte en begynnande förkylning/influensa som är orsaken till detta. Nej, trots att jag jobbar i skolans värld och många runt mig bär runt på otäcka baciller tycks de inte vilja invadera min kropp…peppar, peppar ta i trä 😉

Nej, orsaken är en helt annan (enligt egenställd diagnos), och beror på mina nattliga aktiviteter…nämligen tandpressning. Så heter det tydligen, men jag säger tandagnissel. Tydligen låter det som ett mindre stenkrosseri när jag sätter igång, enligt sambon som vaknar av ljudet…själv sover jag ”gott” under pågående process.

Däremot mår jag inte gått när jag vaknar…huvudvärk och käkar som är svåra att få isär. Orsaker till den här icke önskvärda nattliga procedur kan vara att man är stressad!!! Stress under ens vakna dag kan alltså göra att man under natten gnisslar tänder…men jag är ju inte stressad!

tänder.png

Eftersom jag inte vet orsaken till detta får jag istället försöka eliminera problemet på ett annat sätt…fixa en bettskena  🙂

Jag ska under dagen försöka mig på detta, rapport kommer 🙂

Ha en fin lördag mina vänner.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s