Snyggare än någonsin

Idag har jag gjort något jag aldrig gjort förut…skaffat lite längre ögonfransar 🙂 Så nu är jag snyggare än någonsin…

Jag tror ödet hade något med i spelet här, för jag vet inte hur jag ska tolka betydelsen över där platsen för behandlingen skedde 🙂

Såg att en tjej annonserade ut sina behandlingar på boken och gjorde slag i saken. När jag fick veta vart jag skulle infinna mig kom en liten känsla av igenkännande inför mig. Hon bodde nämligen på en adress jag själv bott på som barn. När hon sedan sa att det var tredje våningen, lägenheten till vänster…visste jag att jag skulle stiga in i den lägenheten jag bott i innan mina föräldrar byggde hus 🙂

Det var i min storasysters rum förvandlingen skulle ske 🙂 Då kom minnen tillbaka…hur glad och lycklig jag kände mig som 5-åring då jag fick sova i hennes rum…och helst då nedbäddad i sminkbordet :)…undrar om det inte finns något foto av detta….

frans.png

Ett riktigt sammanträffande var det 🙂 Har inte varit där sedan våren 1978.

Men visst blev jag snygg….

 

 

 

2 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s