Framtida projekt

Någon gång i framtiden, gärna snar sådan, vill jag bygga ett litet hus av gamla lastcontainers. Ni anar inte hur läckert det skulle bli 🙂 Då skulle jag också använda mig av så mycket återvunnet material som möjligt…hmmm…jag undrar om man kan få fatt i gammalt tegel från Gummifabriken…

container.png

Ett annat projekt som lockar är att öppna ett Bed&Breakfast eller ett vandrarhem. Låter kanske inte så särskilt spännande, kanske du tycker…men det tycker jag…särskilt när det handlar om träkojjor 😉 Tänk så läckert att få klättra upp bland träden och sova..en liten barndröm som kanske kan gå i uppfyllelse…

kojja.png

Vad har du för framtida projekt?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s