Typiskt svenskt

De senaste dagarna har bjudit på underbart smått värmande solsken. På boken ser jag att jag inte är ensam om att ”sitta i lä” 😊 Att stå eller sitta i lä är så typiskt svenskt har jag fått höra…”så fort solen visar sig radar ni svenskar upp er mot en vägg, lutar huvudet bakåt och blundar”…


Kanske inte så konstigt då våra kroppar skriker efter D-vitamin efter en lång mörk höst och en dunkel vinter. D- vitamin bildas genom en kemisk reaktion av solens UVB-strålar och ämnen som finns på huden… så passa på och njut och boosta ditt immunförsvar❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s