Alla Hjärtans Dag, Tinder & inavel

Den ursprungliga inneboende meningen  av Alla Hjärtans Dag går ut på att hitta en partner. I dagens samhälle borde det vara ganska lätt med tanke på att du har i princip hela världen som upptagningsområde för en eventuell partner…i alla fall om du har en smartphone och kan ladda ned olika dejtingappar 🙂

En av alla olika dejtingappar är Tinder, en app där du får fram olika bilder på personer som också söker kontakt. Är du intresserad av kontakt swipar du höger, tilltalas du inte av bilden du får fram swipar du vänster. Om personen du högerswipat också gjort detsamma på din profil blir det en match…och ljuv kärlek kan uppstå 😉

Även Leif Öhman försöker sig på att hitta kärleken på Tinder, kolla själv i klippet nedan.

På grund av vår växande omvärld, att vi med lätthet kan ta oss över hela världen, kommer inaveln och därmed alla byoriginal försvinna. Förr i tiden fanns det original (antagligen p.g.a. inavel) i stort sett varje by, men idag är du inte instängd i din egen socken utan du kan ta dig dit gräset är grönt och saftigt…och träffa nytt blod 😉

Ha en fortsatt fin Alla Hjärtans Dag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s