Alla hjärtans dag & frikort 

Det är nog inte bara alla nykära människor som ser fram emot den här dagen, att äntligen få en anledning till att visa varann sin uppskattning och kärlek ( om man nu måste ha en särskild dag för det!). Jag tror nog att handeln gör ett uppsving inför en sådan här dag, för vem vill liksom inte få ett tjusigt diamanthalsband, eller en svindyr handväska eller varför inte en resa till Söderhavet 😊

Men hav förtröstan alla ni som inte känner att ni kan köpa dyra, exklusiva presenter till era partners, jag har ett tips; ge din partner ett frikort…det är helt gratis, kostar inget…förutom kanske lite känslomässigt kaos 😆


❤️


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s