Alla hjärtans dag & dejting

Den 14:e februari är här och så även Alla Hjärtans Dag. Dagen har sitt ursprung i traditioner som uppstod kring helgonet Sankt Valentin. Firandet av helgonet fanns redan på 400-talet, men det var först under medeltiden som firandet fick en romantisk touch.

Varför det blev så här är det ingen som med säkerhet vet, en anledning kan vara att fåglar sökte sig sina partners under perioden, mitten av februari, och detta inspirerade pojkar och flickor att också söka efter sin partner, sin Valentin 🙂

När man så hittat sin Valentin ska man ju gå på dejt. Glöm de där tråkiga stillsamma middagarna, bjud din dejt på en upplevelse istället 🙂 Detta ska tydligen binda paret som dejtar samman lite starkare, för under adrenalinflödet skapar hjärnan ett stark och kraftfullt minne för personen man upplever äventyret med. Hjärnan skapar också en stark känsla av samhörighet 🙂

zip.png

Vilka upplevelser ska du välja då?  Jag kan starkt rekommendera Ziplane, annars kan man genomföra en Zombieescape eller kanske en bergsklättring eller forspaddling 🙂 Det var mina små tips till dig som har dejtingplaneringstankar.

Ha en fin Alla Hjärtans Dag

1 kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s