Färdtjänst & fickparkering

Idag var jag uppbokad som färdtjänstchaufför. Det gick som tåget upp till Jönköping på E4:an, yrkeschauffören skötte sig riktigt bra och höll sig i högerfilen.

Patienten lämnades av, och jag tog min rast på A6-center. Hittade en ny frökenkjol och ett par skor. Gick och strosade runt och skulle just gå till IKEA då telefonen plingade till…patienten var klar och ville boka transport hem.

Nu uppenbarade sig ett problem…fanns bara en parkeringsplats utanför upphämtningsstället…en liten trång ficka…och jag kan INTE fickparkera. Spelar ingen roll att min händige man sagt och visat hur många gånger som helst hur man ska göra…jag kan inte…kan inte heller backa med släp…

Så den stackars nyopererade patienten fick hoppa på kryckor ca 100 meter…så långt bort hade jag hittat en P-ruta som jag kunde med lätthet parkera bilen.

färd.png

Men hon klagade inte så farligt…tack och lov för morfin 🙂 Men frågan är om jag blir anlitad fler gånger…tur det finns andra som kan det här med färdtjänst bättre 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s