Vita medelålders kvinnor…

…kommer i kväll vallfärda till landets biografer, under radikalfeministernas tandagnissel och svavelosande illtjut…ikväll är det Sverigepremiär för 50 shades darker 😉

Ja jisses vilket rabalder dessa böcker har skapat, jag bara skakar på huvudet åt all negativitet. 1:a filmen som hade premiär för snart 2 år sedan var det värsta som någonsin visats, enligt vissa. KappAhl som lanserade  underbara romantiska underkläder med en touch av grått, blev minsann bojkottade av många avundsjuka surkärringar.

underkläder.png

Underkläderna var förfärliga, alldeles för mycket undergivenhet gömdes i underklädernas budskap enligt dem. Tja, jag skrattar lite åt det…för inte är det väl något särskilt hemskt med plaggen i bilderna ovan?

Nåja, jag tar det hela med ro 🙂 Sitter och väntar på mitt resesällskap till Jönköping. Där ska vi möta upp ytterligare en vän för att se premiären av 50 Shades darker 🙂

Jag kommer luta mig tillbaka och njuta av filmen, det är då ett som är säkert. Förväntningarna är höga för skådespelarna är duktiga och regissören suverän.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s