MILF

Idag är det MILF-dagen…och det är inte vad du tänker 🙂

MILF för mig står för :Man I Love Fridays….

MILF.png

Det är något särskilt med fredagar, även om jag gillar alla dagar, och särskilt en fredag så här innan en veckas ledighet..det är lite speciellt 🙂

Som sagt, jag gillar alla dagar, jag har ett jobb jag verkligen stortrivs med och känner aldrig ångesten krypa på mig ju mer söndagen går mot måndag och ny arbetsvecka. Att jobba som lärare är fantastiskt, att se barn och ungdomar lära sig nya saker och veta att man på något sätt gör ett avtryck hos dem…det sägs att en lärare lever i 100 år efter sin död…

Kaffe.png

 

Jag tycker lite synd om de människor som inte trivs på sina jobb, som bara längtar efter att helgen ska komma. På Facebook svämmar det över att negativa inlägg på söndagskvällen om hur jävligt det är att helgen redan är slut. Ett litet tips från mig är: ta er i kragen och gör en förändring, annars är risken stor att ni slutar som surkärringar och gnällgubbar som sprider negativitet omkring er….may the force be with you…för att förändra er arbetssituation till det bättre. För det är ju på jobbet vi tillbringa den mesta av vår vakna tid.

Ha nu en underbar MILF-dag 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s