De sju dödsynderna

Kommande inlägg kommer att handla om de sju dödssynderna :O

Oavsett om man är kristen eller ej så tror jag att de flesta har hört talas om de sju dödssynderna. Men att de egentligen var åtta från början hade inte jag en aning om…man lär så länge man lever. Tydligen omnämns en lång rad farliga laster i Galaterbrevet i Nya testamentet som de troende kristna bör undvika för att inte tron till Gud skulle försvagas och man skulle bli dömd till ett liv i helvetet.

Dagens första inlägg kommer att ta upp dödssynden frosseri. Inte så konstigt att det är just den synden som kommer till mig som den första av sju…jag är alltid hungrig, dödshungrig på morgonen och vill äta, frossa  mycket…men i kampen mot de envisa fettdepåerna består frukosten av två ägg 🙂

Men frossa det kan jag…och särskilt i Cheezeballs…åh herrejisses så gott. När jag väl köper en påse vill jag ha den för mig själv, det tar emot att bjuda bort en endaste liiiiiten cheezeball. Är jag dömd nu till att evigt vandra i helvetet?? Tanken på dessa ljuvligt goda små gula bollar förgiftar ju mina tankar bort från ett gudfruktig liv 😉

Namnlös design (98).png

Då måste ju alla de som ständigt går på diet ha en plats tingad i himmelen, eller kanske inte…för de frossar ju i proteiner 🙂

Ha en fin onsdag.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s