Olika sätt att testa ett förhållande

På Mix Megapol får vi varje dag ta del av Jesses lista, en lista över allt möjligt här i livet. Igår var rubriken på listan ”Olika sätt att testa ett förhållande” och som vanligt så sätter han listpunkterna mitt i prick som ett tvättäkta Dartproffs 🙂

Men…det fanns en sak som jag saknade:

Att gå i skogen och tillsammans välja vilken julgran man ska hugga…det mina vänner är en äkta prövning 🙂 Under senaste julgransjakten blev jag utlurad i en absolut granlös skog…nästan. Gick i en nära på oframkomlig terräng, åkte ner till armhålorna i otäcka gropar, fastnade med kängorna i trädrötter, blev dyngsur…och nu pratar jag inte om fötterna 😉 Pust och stön…men sen till slut efter flera timmar hittades en gran som fick pryda vardagsrummet.

Namnlös design (97).png

Ha en fin dag.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s