Keep it up

Om du tillhör dem som satte igång med att träna efter nyår, vill jag bara säga…kör på 🙂

Det är så lätt att skippa ett träningspass, och så ytterligare ett och när man väl slarvat 3-4 dagar är det ju redan kört..eller?! Och om du råkar ha en manlig sambo som också började tänka på mat & träning efter nyår…och som får synliga resultat snabbare än dig, gläds åt honom och förbanna din kvinnliga hormonstinna kropp istället för honom…och kör på 🙂

Känns det igen? Tänk på att det tar minst 4 veckor innan du själv känner eller ser någon skillnad 🙂 Och du…varför tränar du egentligen? Jag tränar för att ha en stark kropp när jag blir allt äldre och äldre 🙂

Namnlös design (96).png

Jag bjuder på ett par klipp när jag tränar…kan jag kan DU 🙂

Ha en härlig måndag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s