Lucifer Morningstar

Ohhh…sweet Jesus 😉 Vilken bra TV-serie jag har blivit tipsad om…Lucifer

Samma lycka och tillfredsställelse man kan känna när man trillat över en riktigt bra bok, samma tillfredsställelse kan jag få när man hittat en bra TV-serie 🙂 Blev tipsad om den här av en kollega, hans fru var visst väldigt förtjust i den…förstår henne 😉

Namnlös design (94).png

Lucifer Morningstar har tröttnat på att härska i helvetet och bestämmer sig för en liten semester uppe hos människorna, närmre bestämt i änglarnas stad, LA. Här driver han en nattklubb, LUX. Med sig på sin lilla semester har han sin demon Maze som försöker se till att Lucifers onda sida inte helt blir förtappad i människornas verklighet.

Då en av Lucifers tidigare anställda (sångerska på klubben) blir mördad utanför klubben, kommer Lucifer i kontakt med en LAPD-kommisarie, Chloe Decker. De startar ett slags samarbete kan man säga 🙂 Avsnittet handlar om hur Lucifer och Chloe jobbar tillsammans för att lösa brott.

Det jag fastnade för är Lucifers klassiska brittiska uttal, hans underfundiga humor, han är en riktigt skämtare, och sen sticker det inte i ögonen att titta på honom heller 🙂

Se den….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s