Det går bra nu…

Gårdagens operation av Zezzan gick bra. Förutom urinstenarna som avlägsnades tog de även bort livmodern, så nu kommer det aldrig höras några små tassande steg här hemma.

Dock är Zezzan själv ganska skeptisk till allt som hänt henne, och särskilt hennes husse står inte högt i kurs just nu. Blicken från hennes mörka ögon tycks säga ”hur kunde du utsätta mig för det här?”. Men hon hälsar samtidigt från sjukbädden att hon kommer bli bra 🙂

Annat som går bra idag är att jag idag haft möte med en person på Värnamo kommun angående bildandet av föreningen MIT Värnamo. Nu är jag på gång 🙂 Ska ikväll skissa på stadgarna och kalla till en konstituerande möte, så håll ögonen öppna för föreningens kommande event 🙂

namnlos-design-70

Ha en fortsatt bra torsdag ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s