Veterinärvård för rymningsbenägna

Det är tidig morgon, sitter och väntar på att köra till djursjukhuset i Jönköping. Lilla (!) gumman har fått urinsten och måste opereras…

Namnlös design (69).png

Urinsten kallas de små, dock inte för Zezzan som har stora, mineralklumpar som bildas i urinblåsan och som orsakar stor smärta. De av er som haft njursten kan nog förstå hur ont det gör…i vissa fall, om stenarna är små kan man behandla med specialfoder…men för Zezzans del krävs det en operation.

Zezzan är i vanliga fall en hund med stor äventyrslusta, ges det tillfälle för promenader i egen regi (läs rymningar) så tar hon gärna det 🙂 Hon är en hund som varit gäst hos polisen fler gånger än gemene man 😉 Hon har inte varit sig lik de senaste dagarna, så det var med glädje att se att hon verkade piggare idag 🙂 Fast mannen som gick förbi trädgården nu i morgonens mörker kanske inte kände samma glädje då en hund med grovt skall kom rusande emot honom 🙂 Hon är världens snällaste hund fast hon inte låter som det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s