MIT Värnamo

Det är inte felstavat…

MIT Värnamo är grunden till den föreningen jag har tänkt starta, planerna har funnits länge precis som dess sida på Facebook. MIT står för Make IT happen, egentligen borde det väl kanske stå MITH, men förkortning MIT gillar jag bättre…kanske någon matteintresserad person kan gissa varför 😉

Min tanke med föreningen är att samla människor i olika åldrar som vill utveckla Värnamo till en än mer levande stad, som är villiga att själva göra något för staden de bor i istället för att sälla sig till den skara människor som sitter hemma i sin kammare och gnäller på att det aldrig händer något.

Till alla gnällrövar vill jag säga; komsi komsi…jag är övertygad om att ni har fantastiska ideér för hur Värnamo kan bli ännu bättre…kom och va´med 🙂

Nu fick jag själv en push av min kusin som undrar hur föreningsbildandet går, så nu tar jag tag i det igen 🙂 Få väl googla hur man startar en förening, tack för GOOGLE…tror jag utnämner mig själv som ordförande 😉

Namnlös design (65).png

Ha en bra start på årets sista dag ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s