Små små steg…

Igår stöp dietplanen i backen med buller & bång när jag hittade en paket Ben&Jerrys i frysen…men som jag skrev i ett tidigare inlägg är det bara att ta sig upp ur diket igen och på att 😉

Så jag traskade iväg till gymmet. Dagen till ära blev det fokus på magen, mjukt inbäddat ligger ett sexpack som bara väntar på att få komma fram i dagsljuset, och rumpa 🙂 Har införskaffat mig ett litet gummiband att trä över fötterna, sedan tar man små små steg…man ser lagom fånig ut när man går runt i gymmet med myrsteg…kolla själva får ni se:

Men effektiv vill jag lova, bränner gott i gumpen ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s