Svettigt värre…

Tänkte först sätta igång med träningen efter nyår…men varför inte ta de här sista dagarna på året 2016 till att kickstarta träningen istället ?! 🙂

Jag är ju ändå ledig och har inte så mycket annat för mig, är ju  lärare som bekant…och vi har ju mycket ledigt som alla vet 😉

Jag ska nu vara mer konsekvent med konditionsträning har jag tänkt, men eftersom jag inte gillar löpning inomhus på ett löpband så får det bli spinning. Men här stöter jag på ett problem, jag gillar inte att behöva boka upp tider för spinningpass flera dagar i förväg…jag gillar flexibilitet..vad gör man då?

Jo, då googlar man och sätter ihop ett eget spinningpass 🙂 Nu kan inget hindra mig från att kombinera styrka & cardio på bästa sätt..eller jo, finns en liten rackare som kan sätta käppar i hjulet…latmasken…

Men nu har jag varit och testat spinningprogrammet, och ja…det funkade..svettigt värre 🙂

Namnlös design (62).png

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s