FBI & spoilers

Igår satt jag och sonen och diskuterade olika TV-serier, jag nämnde då att jag tittar på en bra irländsk serie på Netflix; Jack Taylor. Berättade lite kort om handlingen och att jag känner igen huvudpersonen så väl, men kan inte minnas vad han spelat mer i. Ni vet den här känslan när man känner igen någon men inte kan placera personen.

”- Visa mig ”, sa sonen.

Efter några klick på datorn hade han bilden på den fiktiva Jack Taylor framför sig.

” – Det är ju sir Jorah Mormont”, kom det blixtsnabbt.

Detta är i och för sig ganska lätt att se att det är samma person. Men sonen skulle kunna ersätta FBI ansiktsigenkänningsprogram…för han är grym på att känna igen personer…det är otaliga gånger jag varit tvungen att be om hjälp med skådespelare 🙂

Namnlös design (61).png

När jag kände mig nöjd att äntligen kunnat placera Jack kom vi osökt in på den kommande säsongen av Game of Thrones. Även här är sonen väldigt kunnig 🙂 så vi satt och analyserade vad som kan tänkas komma och tittade även på ett klipp från nätet. Kan vara en spoiler, var beredd på det 🙂 Men sonen sa att författaren har sagt att slutet på serien kommer att vara bittersweet….

Ha en fin torsdag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s