Vallmofrö & tandläkarbesök

Tänk att ett litet litet ynka vallmofrö kan vara så starkt…


Igår kväll åt jag en fralla med vallmofrö på toppen (när jag äter frallor äter jag alltid underdelen först, kvällen oviktiga vetande om Nettan 😂 )när jag tog min första tugga av överdelen krasade och krasmade det mellan tänderna när jag metodiskt tuggade i mig frallan. Inte så konstigt med tanke på vallmofröna. Det var först när jag svalt den sista tuggan som jag insåg att det inte var frön som hade knastrat i munnen utan en bit av kindtanden😰

Så idag blev det ett litet besök hos tandläkaren och till det eminenta priset av 591 riksdaler kunde jag åka hem med en hel, fin och slät tand igen😬

❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s