Skridskoprinsessa & sockerbomb

Att trycka i fötterna i ett par stenhårda konståkningsskridsko och dessutom 1 nummer för små, det sätter sina spår….fotknölarna lyser ilsket röda även idag…

Det är ett antal timmar som har tillbringats i ishallen under åren. När jag började min skridskoprinsesskarriär var det inte ens en ishall utan en vanlig isrink…vårt omklädningsrum var i källaren i simhallen. Men det var då det…

Men min karriär som isprinsessa, jag ville såååå gärna vara med i showen ”Disney on Ice”, men så långt kom aldrig. Det var en rysk tränare på ett läger som smärtfullt och effektivt tog död på den…hennes rop ”du är för fet, du måste banta” över isen när jag återigen damp i isen efter ett  misslyckat försök till en dubbel Salcow, fick mig där och då att inse att skridskoprinsessdrömmen inte var för mig…

Namnlös design (59).png

Men jag har iallafall lärt mig att stå stadigt på isen :).

Efter min korta comeback på isen åkte vi hem och provsmakade den lille sockerbagarens cupcake…en riktig sockerbomb…18000 kalorier…typisch

Namnlös design (60).png

Men jag börjar mitt nya hälsosamma liv idag 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s