Motivation

Vi börjar närma oss den tid på året då många, många människor avger löften om vad de vill uppnå det kommande året. De vill ha en ny, fräsch start i sina liv och det kan vara inom olika områden; träna, äta hälsosamt, lära sig något nytt, förverkliga någon hemlig dröm…ja det finns många olika saker..

Men för att uppnå något man drömmer om, då måste man ha motivation. Men om man kommer lyckas med sin ”dröm”, det är beroende på vilken motivation man har tror jag. Låter det konstigt? Men tänk så här; för vem vill du förverkliga din dröm? För dig själv? Eller vill du bara ”visa” din omvärld att du kan?

Fil 2016-12-27 09 48 40.jpeg

Jag tror att motivationen, drivkraften, måste höra ihop med att du vill uppnå en förändring. För att förändra sig själv för andras skull, det mina vänner är ingen hållbar förändring…

Men har du en motivation som beror på att du vill ha en förändring,  kommer du att lyckas 🙂 Det kommer stunder då man kör i diket, men det är bara att styra upp på vägen som leder dig till ditt mål igen. Du kommer att lyckas om du vill.

Ha en fin tisdag ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s