En bit av mig är borta….

Läser nyheterna och ser att George Michael är död…

George Michael, artisten som jag förknippar med mitt 80-tal, mitt 80-tal som har format mig till den person jag är idag, har gått bort av hjärtsvikt (enligt nyheterna). Man blir påmind att man själv också blivit äldre och kommer allt närmre slutdestinationen (?), en liten del av mig är borta….

Varje jul spelar jag hans låt ”Last Christmas”otaliga gånger, det är en fantastisk bra låt, bra text och melodi. Men nu har alltså George Michael haft sin egna ”Last Christmas”…

Misstänker att jag kommer lyssna på låten ett antal gånger idag…till sambons fasa..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s