Ditt fräcka gamla stycke….

Har just tittat på en sp underbart härlig feelgood-film… Love actually … man blir glad i hela kroppen av filmens budskap ❤️

I en scen sitter Hugh Grant (premiärminister i filmen ) bakom sitt skrivbord och lider kärlekens kval, han tittar upp på väggen där en målning av Järnladyn, Margreth Thatcher, hänger och utbrister just ”ditt fräcka gamla stycke” och några ord till, men det var just den ordkombinationen som jag skrattade gott åt😊

P.s till min före detta kollega, förlåt att jag inte lämnat tillbaka filmen D.s

Nu går jag och lägger mig med frid i sinnet och skrattet på lur. Får se hur säker sambon kan känna sig för det här skrivande gamla fräcka stycket…

❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s