Städa – träna – karma

Decemberutmaningen går det väl lite sådär med…som det brukar gå med utmaningar 🙂

Men dagens utmaning består i att göra något man blir glad av, så jag har 3 huvudprioriteringar för detta:

  1. Städa – hur konstigt det än låter så tycker jag innerst inne om att städa, jag tycker om lukten av nystädat, jag tycker om att när var sak ligger på sin plats (kan vara svårt med en sambo som strör saker lite varstans, men jag är en mästare på att plocka undan hans saker också ), jag tycker om känslan av rena golv mot mina bara fotsulor. Men jag får vänta lite med att dra fram snabeldraken då några fortfarande ligger och sover…

namnlos-design-54

2. Träna – själva träningen i sig är inte så där rolig (kan bero på att Mållgan är en trist typ), att träna ben är det tråkigaste…. Men känslan efteråt när alla ”måbra”-hormoner rusar omkring i kroppen…det mina vänner är underbart 🙂

namnlos-design-55

3. Karma – eller ”pay it forward”, detta är väl egentligen det bästa…att göra gott för någon annan, att se någon annan bli  glad/lycklig för det man gör för dem…det är nog det bästa jag kan göra för att själv må bra 🙂

namnlos-design-56

Det kan vara små små gärningar, men som ändå blir betydelsefulla för andra på något sätt. Jag kan just nu inte säga vad jag ska göra idag, men det kommer jag att veta när möjligheten uppenbarar sig 🙂

Titta på det här klippet så kommer du förstår vad jag menar

Med önskan om en härlig juldag ❤

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s