Julefrid…tills sambon vaknar

Vaknade den här julaftonsmorgonen av att regnet piskade mot sovrumsfönstret, hörde hur blåsten ven genom det lilla stället där tätningslisten släppt…men vad gör väl det… Jag är lika barnsligt förtjust i känslan av att nu…äntligen…är julafton här 🙂

Steg upp och gick ned i köket för att brygga mitt kaffe, tända lite ljus och ta en stilla stund för mig själv innan underställ, regnkläder, mössa och annan utrustning skulle på som behövs för en powerwalk i regnet.

För 45 års erfarenhet av julaftonsfirande vet jag att jag äter mer än jag borde, sitter mer still än jag borde så varför inte boosta sig själv med lite motion på morgonen.

Namnlös design (53).png

Nöjd och glad med mig själv kommer jag hem, klär av mig allt utom mitt underställ. Hör ett frustande skratt bakom mig och en röst som säger:

– Är julegrisen här ?!

(Mitt underställ är rosa till färgen och det sitter tight och avslöjar lite valkar här och där)

Visst är han underbar min sambo ❤ finns ingen som han, finns ingen som kan vända mitt fridfulla sinne till att helt plötsligt vilja mörda på fem röda sekunder….

Ha nu en fin fröjdefull jul alla ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s