In med taggarna – ut med kärleken

Detta är ett talesätt som jag lånat från Kaj Pollack, ett talesätt som symbolisera mitt sätt att vara…

Med detta menar jag att man bör välja bort att lägga energi på det som man själv uppfattar som negativt, och istället blicka mot det som är bra. Kan man släppa det negativa och fokusera på det positiva, kommer det att bli lättare att hitta lösningar på det som man upplever som motigt.

In med taggarna – ut med kärleken…så säger jag till mina frustrerade elever när det inte riktigt blir som de tänkt 🙂

Jag hoppas det fastnar hos några av alla dessa unga vuxna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s