Arla morgonstund

Jag älskar att vakna tidigt på, särskilt, lediga dagar 🙂 Jag tillhör inte dem som vaknar till, tittar på klockan, stönar när de ser att det är tidigt, rullar runt, drar täcket över huvudet och försöker somna om.

Nej, jag tittar på klockan, känner mig nöjd när jag ser att klockan är cirka 5, gnuggar ögonen, sträcker på mig och kliver sedan upp ….

Undrar varför jag tillhör kategorin morgonpigga människor? Antagligen är detta också en rest (precis som svårigheten att sova när det är fullmåne) från en annan tid i människans utveckling då man sov när det var mörkt och vaken när det är ljust. Jag stötte på en artikel där författaren påstår att nattsuddare är mer intelligenta än morgonpigga människor…men det stämmer inte 🙂 Jag känner mig ganska smart för det mesta…

Hur som helst känner jag mig tillfreds med att sitta och dricka kaffe, läsa nyheterna och filosofera över vad dagen kommer att erbjuda. Just idag tog jag mig även tid till att fixa till naglarna 🙂

namnlos-design-47

Ha en härlig lördag ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s