Konstiga skåningar….

Skåne är svenskt sedan 1658 men uppför sig ändå inte som svenskar, läs smålänningar 🙂

Man blir ju förvirrad när man ska köpa mjölk i en hederlig svensk ICA-butik. Jag vill alltid ha lättmjölk i kaffet på morgonen, och hemma där jag bor är lättmjölken förpackad med blå igenkänningsränder. Rött signalerar för mig fet mjölk, och det går ju inte an när man har en annalkande modellkarriär framför sig (mer om detta senare 🙂 ).Men vad gör skåningarna? Häller mjölk i röda !!! paket. Klart man blir förvirrad. Tur man är uppmärksam på alla små sinnrika fällor det här folket lägger ut. Men jag upptäckte det i tid och fick min lättmjölk i morgonkaffet.

Fil 2016-12-10 08 35 18.jpeg

Mig lurar man inte så lätt ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s