Zombies och vattenkrig

Dagens utmaning var ju att skriva 10 positiva saker om sig själv och dagens första inlägg var nummer 1 på mina positiva sidor.

Nummer 2 hänger ihop med nummer 1 (åh, nu fick jag en bra ide om kommande inlägg ⭐️). Jag är nämligen väldigt påhittig och med lite hjälp driver igenom roliga aktiviteter. För något år sedan anordnade jag och Adam Svensson en lyckad zombiewalk genom Värnamo. Förra sommaren anordnade jag ett vattenkrig i Åbroparken, och till våren/försommaren har jag tänkt att min tredje aktivitet ska genomföras 😊

Jag är en ”doer” 👏


❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s