Jäklar vad jag är bra på…

att komma på vinnande bidrag i Karnevalståget 🙂

Det har blivit några vinnande bidrag genom åren, bilderna nedanför är bara några stycken.

namnlos-design-41

En del personer, läs avundsjuka, hävdar att det beror på att det inte är så många ekipage som deltar i karnevalen. Må så vara, men vunnit priser har jag gjort med mina klasser 4 gånger 🙂 Andra vinster har varit med konståkningen och Värnamo Simsällskap.

Nu är den epoken förbi, är inte längre klassföreståndare eller aktiv inom någon idrottsförening. Men jag har ett vinnande koncept som jag tror på stenhårt, kanske kan jag få med mig några som ställer upp i Värnamos Karneval 2017 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s