Mitt bästa tips till alla unga vuxna

När jag var ung vuxen, sisådär 18-19 år, tyckte jag att de som passerat 35-årsåldern kunde ta och lyfta det andra benen också ner i graven (de stod ju redan med ett ben där). För mig var livet just där och då, vad mer kunde man rimligtvis hinna uppleva??

Nu sitter jag här, 45 år (borde varit död sedan 10) och ska ge mitt bästa tips till dagens unga. Det är att klicka på länken här nedan och verkligen lyssna på låten, det är så sanna ord.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s