Onsdag – dålig start på morgonen

Onsdag morgon, blir väckt med kaffe på sängen ❤ Känner mig pigg, går ut med hunden, tar min träningsväska och traska iväg till gymmet med hyffsat pigga (träningsvärk i vaderna) ben. Det är så där härligt kallt ute, helt perfekt för min fortfarande sovvarma kropp.

Drar kortet i kortläsaren vid gymmets entré, det lyser rött. Hmmm, kollar mobilen och klockan visar 04:58. Ingen fara tänker jag, jag är visst bara lite tidig. Väntar, otåligt, jag hatar att vänta. Klockan slår över till den här onsdagens sjätte timme, drar kortet…och det lyser rött igen. Väntar en stund till, drar kortet, den lilla lampan blinkar fortfarande rött. Nu blir jag förbannad, drar kortet ilsket upp och ned, bankar på kortläsaren, gnider frenetiskt på kortets magnetremsa…inget hjälper. Sen kommer det en man, inte Mållgan utan en riktig fysisk person, men inte funkar hans kort heller. Blir till att gå hem igen, men ”tjuriga” ben…de som känner mig vet att jag går ”hårt” när jag är sur.

Stampar iväg hemåt, och halkar givetvis så jag trillar och slå i mitt knä…jävlar skit!!! Så nu sitter jag här, lite småsur fortfarande. Men vet ni vad? Nu väljer jag att inte låta den här morgonhändelsen påverka mig negativt något mer, får väl träna efter jobbet istället, så nu ler surpuppan igen.

Ha en bra onsdag ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s