Aggressiva glasögon

Japp nu är det dags att införskaffa mig ett par aggressiva glasögon , kroppen är satt i förfall. Nu är det ögonen som börjar degradera mer och mer.

Uttrycket är myntat av en före detta kollega som en dag för några år sedan berättade att han nu skaffat sig ”aggressiva” glasögon, tog en stund innan jag fattade att han menade progressiva 🙂 Svenska språket är inte lätt, sägs det.

Men nu är det dags även för mig, för nu stör det mig mycket att antingen titta över bågarna eller ta av mig glasögonen när jag ska läsa på nära håll. Mitt problem är bara vilka bågar jag ska välja? Ska jag behålla mina gamla med nytt slipat glas eller ska jag skaffa helt nya? De till vänster är nya och de högra är glasögonmodellen jag har just nu.

namnlos-design-28

Jag får fundera lite, och tills jag bestämt mig…ha en fin onsdag ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s